Friday, January 16, 2015

Free Giveaway contest Januari 2015


Ada free giveaway contest pada bulan Januari 2015 ini.

Saya rasa giveaway ni sangat best sebab hadiah dia best

Untuk peminat-peminat Shaklee Mealshakes mesti rasa happy

Sebab satu canister Mealshakes ni RM120 tau

Woi rugi kalau tak masuk free giveaway contest ni

Senang je syarat dia.

Tak complicated langsung

Tak payah share badge bagai

Just isi borang je pada link dalam website free giveaway contest ni

Selamat berjaya semua :)



SMS/Whatsapp/Telegram

013 982 0013

Set Shaklee untuk orang tua boleh buat mak ayah sayang kembali dengan anda

Tengah berperang dengan mak ayah?

Dah lama tak balik kampung?

Takut diperli dan tidak diterima oleh keluarga?

Ramai orang ada masalah-masalah ni.

Padahal mereka tahu syurga itu dibawah tapak kaki ibu.

Dan nabi pun dah suruh buat kebaikan kepada Ayah.

Pergilah berbaik-baik dengan mereka.

Takde idea camne nak buat?

Cuba tengok video set Shaklee untuk orang tua ni untuk dapatkan inspirasi:


Hakikatnya mak ayah kita mesti nak kita berjaya.

Doa mereka sangat makbul dan mujarab.

Jadikan mereka happy, sihat dan selesa.

Tak lama lagi je mereka ada atas dunia ni.

Sila maximize kan peluang yang ada untuk menambahkan kebaikan kepada mereka.

Insyaallah selamat dunia akhirat :)

Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang produk dan set Shaklee untuk orang tua,

Layari www.petuakulit.com

Therina Jopri

Pengedar Shaklee Kemaman

SMS/Whatsapp/Telegram

013 982 0013

Wednesday, January 07, 2015

Ubat berhenti merokok yang paling berkesan



Kebanyakan anda pernah cuba berhenti merokok secara terus atau "ayam belanda sejuk/ cold turkey,"

Tapi memang susah

Diseksa jiwa, fikiran, dan kadang-kadang air mata jantan keluar mengalir kerana betapa sukarnya nak berhenti.

Beberapa produk amalan klinikal untuk meninggalkan tabiat yang tidak sihat ini sudah berada di pasaran dan telah membantu saurara-saudara kita untuk berhenti merokok.


Ubat berhenti merokok termasuk:

- Tampalan NiQuitin

- Gula NiQuitin

- Dadah Champix

- Nikotin Gum

- Nikotin inhaler


Tahukah kamu bahawa nikotin tetap dimasukkan dalam badan melaui ubat-ubat di atas?

Ubat Kementerian Kesihatan iaitu Champix pula mem'blokkan' isyarat nikotin daripada otak.


Untuk berhenti merokok alternatif yang lebih berkesan kepada nikotin ialah detoksifikasi nikotin.

Bagaimana ia berfungsi? Melalui pengambilan makanan tinggi antioksidan.


Makanan antioksidan yang tinggi sebagai contoh:

- Muscadine Wain

-Lobak Ungu

-Elderberry Eropah

- Wain putih (gooseberry)

- Beri Acai

- Blueberry (Blueberry)

- Cranberry

- Garnet

- Ceri Acerola

- Buah Noni (Mengkudu)

- Plum

- Bilberry

- Wolfberry (Goji)

- Kanji buaya (Aloe vera)

- Sea Buckthorn

- Teh Rooibos

Untuk mengetahui tentang produk dan ubat berhenti merokok yang boleh membantu anda, layari www.petuakulit.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin